Webmail

E-mail:

Jelszó:

Ügyfélkapu

Felhasználónév vagy e-mail cím:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Programozás

Weboldal programozás

Fejlessze weboldalát velünk, és kihozzuk belőle a maximumot! Az igényeire szabott egyedi megoldásainkkal weboldalát a következő szintre emeljük.

Admin felület készítése

Frissítse Ön a saját honlapját egy egyszerű, könnyen kezelhető adminisztrációs felületen keresztül. Ha weboldala jelenleg nem rendelkezik admin felülettel, a frissítések nehézkesek és költségesek lehetnek. Kérjen tőlünk egyedi adminisztrációs felületet, amivel időt és pénzt takaríthat meg, miközben weboldalát folyamatosan frissítheti.

Egyedi programozási megoldások

Akár egy-egy részfeladat programozását is vállaljuk, hogy weboldalát még hatékonyabbá tegyük. Vállaljuk többek között:

  • Akciós ajánlatok figyelemfelkeltő megjelenítése: Ideális megoldás e-kereskedelmi weboldalak számára, hogy kiemeljék aktuális akcióikat és vonzzák a vásárlókat.
  • Online bejelentkezési rendszerek fejlesztése: Például orvosi rendelők számára kifejlesztett rendszer, ahol a páciensek kényelmesen foglalhatnak időpontot.
  • Foglalási rendszerek kialakítása: Ideális lehet például egy wellness központ számára, ahol a vendégek online foglalhatják le a szolgáltatásokat.
  • Kalkulációs lehetőségek, mint például árkalkulátorok: Hasznos lehet például építőipari vállalkozások számára, ha egy kalkulátorra az ügyfelek előzetesen kiszámolhatják a tervezett munka költségeit.
  • Különböző űrlapok készítése: Ideális lehet olyan esetben, ahol az ügyfelek előzetes információkat adhatnak meg például egy konzultáció előtt.
  • Weboldal bővítése bloggal, webshop funkciókkal: Blogok kiválóan alkalmasak tartalommarketing céljaira, míg a webshop funkciók növelik az online értékesítés hatékonyságát.
  • Közösségi oldalak integrációjának lehetősége: Különösen hasznos a vendéglátóiparban, ahol a vendégek közvetlenül oszthatják meg élményeiket és véleményeiket.

Fontos: Nyílt forráskódú rendszerekkel (pl. WordPress, Joomla, Drupal stb.) nem foglalkozunk!

Weboldal fejlesztés - ajánlatkérés

Ha weboldala fejlesztésén gondolkozik, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb elkészíthessük személyre szabott ajánlatunkat.

Kezdjünk el együtt dolgozni weboldala fejlesztésén!
Kérje egyedi ajánlatunkat még ma
TOVÁBB A KOSÁRHOZ ››